Update Anna kleed

door | 02/05/2017

Het is een tijdje stil geweest op de blog, maar zeker niet achter de schermen met de opstart van ons maak-bedrijfje. Later meer hierover. Hoog tijd om nog es een kort blog-postje te schrijven want ik heb nog zo veel dat ik met jullie wil delen ;-).

Ik heb deze week het Anna-kleedje wat gepimpt: ik vond het bovenstuk nogal saai en Elise had even geen interesse meer in haar Anna-jurk. Tijd dus om het kleed wat meer kleur te geven (na het herstellen van de scheurtjes hier en daar).

Met behulp van Google (voor het vinden van de juiste afbeelding) en mijn nieuwe scan ‘n cut machine (om de applicaties uit te snijden) heb ik snel een kleurrijke glitter-applicatie gemaakt om de jurk op te vrolijken. Elise is er terug helemaal weg van :-D.

En vermits je nooit genoeg glitter kan hebben, heb ik ook een t-shirt wat gepimpt naar een Anna-versie. Dit is gemakkelijker om dagelijks te dragen. Ik twijfel nog om eentje voor mezelf te maken 😀

De strijk-applicaties zullen binnenkort op maat gemaakt kunnen worden, neem gerust contact op mocht je interesse hebben.

Ondertussen ben ik volop de communie outfit van Elise aan het maken, inclusief de onderrok. Ik ga mij nu terug wat in de meters tule verdrinken en hopen dat het goed komt tegen 13 mei. Tot snel!

Groetjes,
Sarah