FACTS 2016

door | 23/10/2016

Het was voor ons de eerste keer dat we naar Gent trokken voor FACTS. Ik heb de vrijdag avond nog gewerkt aan de piraten boots van Matthieu (meer daarover in een volgende post, vanwege de late uurtjes van afwerking ;-)).

Onze kleine prinses wilde met haar grootste idolen op de foto, namelijk alle (Disney-) prinsessen in de buurt en dat waren er nogal wat. Ook Merida was erbij!!

Samen met Merida op de foto

Volk of geen volk, een vastberaden kleine prinses Anna liep achter de prinsen en prinsessen aan voor dat ene foto-moment. We hebben jammergenoeg Kristoff gemist maar geen paniek, Assepoester heeft veel goed gemaakt ;-).

Assepoester

Matthieu was op zijn beurt gefascineerd door alles van Star wars. Elke stormtrooper, darth vader of jedi kreeg een big smile en een enthousiast gezwaai van onze kleine jongen. Een hoogdag voor onze kleine piraat want het waren er veel.

Elise kreeg veel aandacht en dat vond ze geweldig. Ze mocht zelfs samen met haar broer even pauzeren voor de camera…

En ik? Ik vond het super om al die prachtige kostuums te zien, wie weet probeer ik volgend jaar wel voor mezelf iets te maken…

Een geslaagde eerste bezoek dus, zowel voor ons als voor de kids. Elise twijfelt nog welke prinses ze volgend jaar wil zijn. Matthieu weet het ook nog niet, maar ik veronderstel dat het iets in Star Wars thema zal zijn ;-).

En nu, tijd voor mij om te bekomen van de last-minute naai-uurtjes van de voorbije dagen :-).

Ook de prinses moest even uitrusten

Groetjes,
Sarah